Начальник управління

Предместніков Олег Гарійович
Начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Херсонській області
 
   

Законодавство

       

Опитування

Як ви оцінюєте наш сайт ?
Відмінно
 
34(44.2%)
Добре
 
13(16.9%)
Задовільно
 
30(39.0%)

      Відмінно
      Добре
      Задовільно
Архів
 
 

Статистика відвідувань

 
 

Погода

 
 

Екологічні таємниці Херсонщини

Мета : підняття екологічної свідомості та культури серед вихованців Херсонської спеціальної загальноосвітньої школи - садка-інтернату І ступеня № 29
Завдання: спрямовувати екологічну свідомість особистості; ознайомити з, екологічними проблемами; розширити та поглибити знання дітей з вадами слуху з сфери екології; виявити обдаровану та талановиту молодь, залучивши її до співпраці з Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Херсонській області; активізація природоохоронної діяльності.
Конкурс проходитиме за номінаціями:

1)«Кращий малюнок»

2)«Екологічні таємниці Херсонщини» (реферати)

3)«Краща рукодільна робота» - (декоративно-прикладна творчість:
м'яка іграшка, бісер, роботи з природного матеріалу, батік, макраме,
в'язання, ліплення, роботи з паперу);

Вимоги до робіт: художній рівень та індивідуальність виконання; композиція, досконалість; дизайн та оригінальність оформлення. Для участі у конкурсі подаються роботи у форматі А 3, у правому нижньому кутку на папері білого кольору розміром 6x4 см вказати ім'я, прізвище автора (повністю); вік, навчальний заклад. При оцінюванні враховуються вікові особливості дітей.
Вимоги щодо оформлення рефератів: титульна сторінка, зміст, опрацьована література, відповідність тематиці, змістовність, актуальність теми, оформлення (додаткові матеріли: фото, малюнки, графіки, схеми тощо).
Конкурс триватиме з 25 лютого по 25 березня. Нагородження учасників конкурсу: переможці нагороджуються грамотами та призами держуправління, а також прийматимуть участь у телепрограмі держуправління охорони навколишнього природного середовища в Херсонській області «Екологія Херсонщини з  Олегом Предместніковим».